Turkish DoluDolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish DoluDolu

Aradığın Her Sey Burda!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

fenerbahceyle ilgili güncel haberler

YazarMesaj
burak94
Mod
Mod
burak94

fenerbahceyle ilgili güncel haberler Empty
MesajKonu: fenerbahceyle ilgili güncel haberler   fenerbahceyle ilgili güncel haberler Icon_minitimeCuma Ocak 05 2007, 18:01

Futbolcular tutulmuyor
Sarı Kanarya'nın bugünkü idmanında futbolcular 8 kilometrelik parkurda kros çalışması yaptı. Antremana dün sakatlanan Alex katılmadı

İkinci yarının hazırlıklarını Antalya'nın Belek Beldesi'nde sürdüren Fenerbahçe, ikinci çalışmasını bugün gerçekleştirdi. İdmanda, yaklaşık 1.5 saat süren bir kros çalışması gerçekleştirildi. Toplam 8 kilometrelik parkurda koşan sarı lacivertli futbolcuların oldukça zorlandıkları görüldü. Dün akşam yapılan çalışmada sakatlanan Alex antrenmana katılmazken, Selçuk ise sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Yardımcı antrenör Santanna yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada Kezman, ayağındaki hafif sakatlık nedeniyle idmanı yarım bıraktı. Bu arada parkurun engebeli olması nedeniye Serkan'ın ayak bileği burkuldu. Ancak Serkan daha sonra çalışmaya devam etti. Antrenman sonunda ise sarı lacivertli futbolcular, idmanı izlemeye gelen askerlerle fotoğraf çektirdi.
https://doludolu.yetkinforum.com
burak94
Mod
Mod
burak94

MesajKonu: Geri: fenerbahceyle ilgili güncel haberler   fenerbahceyle ilgili güncel haberler Icon_minitimeCuma Ocak 05 2007, 18:03

F.Bahçe'de ara transfer yok

Fenerbahçe Kulübü, ara transfer döneminde futbol takımına transfer yapılmayacağını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ara dönemde herhangi bir oyuncu transferinin düşünülmediği, zorunlu kalmadıkça 3. kaleci transferinin de yapılmayacağı bildirildi. Sarı-lacivertliler, Rüştü'nün sakatlığı nedeniyle ortaya çıkan 3. kaleci eksikliğinin hissedilmesi durumunda, sorunu öncelikle PAF takım kalecileriyle çözmeye çalışacak. Zico yönetimindeki teknik heyetin, var olan kadronun başarılı ve yeterli olduğunu düşündüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Kaleci PAF'tan gelecek
''Fenerbahçe Kulübü ara transfer döneminde herhangi bir oyuncu transferi düşünmemektedir. Milli kalecimiz Rüştü'nün sakatlığı nedeniyle ortaya çıkan üçüncü kaleci eksikliğinin hissedilmesi halinde, kaleci sorunu PAF takımı oyuncularımız devreye sokularak çözümlenecektir. Çok zaruri bir durumun ortaya çıkması halinde ise üçüncü kaleci transferi düşünülebilir. Ancak şu anda ne kaleci ne de her hangi bir oyuncu transfer düşüncesi yoktur. Dolayısıyla hiçbir futbolcu ile bir transfer pazarlığı yapılmamıştır ve yapılmamaktadır.''
burak94
Mod
Mod
burak94

MesajKonu: Geri: fenerbahceyle ilgili güncel haberler   fenerbahceyle ilgili güncel haberler Icon_minitimeCuma Ocak 05 2007, 18:05

Antalya Kupası’nda tarih değişikliği
05 Ocak 2007 Cuma

fenerbahceyle ilgili güncel haberler Fenerbahce

9 – 12 Ocak 2007 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Antalya Kupası Turnuvası’nın tarihleri, Fortis Türkiye Kupası’nda yapılan tarih değişimi nedeniyle 11 - 14 Ocak 2007 olarak değiştirilmiştir.
Buna göre; FC Energie Cottbus – Dinamo Minsk karşılaşması 11 Ocak’a; ADO Den Haag ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma da 12 Ocak’a alınmıştır.
13 Ocak’ta ise, bu iki karşılaşmanın mağlupları üçüncülük için yarışacaklar. Final maçı ise; kazanan takımlar arasında 14 Ocak’ta oynanacak.
burak94
Mod
Mod
burak94

MesajKonu: Geri: fenerbahceyle ilgili güncel haberler   fenerbahceyle ilgili güncel haberler Icon_minitimeCuma Ocak 05 2007, 18:14

Bayanlarda rakip Galatasaray
05 Ocak 2007 Cuma

fenerbahceyle ilgili güncel haberler 04112006bayanbasket005

Bayanlar Basketbol Ligi’nde Fenerbahçemiz 6 Ocak 2007 Cumartesi günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Selahattin Azlar, A. Cenk Saraçoğlu yönetecek. Fenerbahçemiz Bayanlar Basketbol Ligi’nde 9 maçta yenilgisiz lider durumda yer alırken Galatasaray 5 galibiyet 4 mağlubiyet ile 6. sırada bulunuyor.
burak94
Mod
Mod
burak94

MesajKonu: Geri: fenerbahceyle ilgili güncel haberler   fenerbahceyle ilgili güncel haberler Icon_minitimeCuma Ocak 12 2007, 09:47

"Milan'dan teklif almadım"

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Tuncay Şanlı, sezon sonunda sarı lacivertli takımdan ayrılabileceğini açıkladı. Belek kampında dün sabah basın mensuplarıyla konuşan Tuncay, "Milan’dan teklif filan almadım. Menajerime de gelmedi. Ama herhangi bir Avrupa kulübünden teklif gelirse giderim. Şartlar benim için uygun olduğu zaman, kendime güvenim olduğu için kesinlikle değerlendiririm" yorumunu yaptı.

"Azra Akın'la birlikte değilim"

Transfer teklifinin geldiği dönemdeki koşulların önemli olduğuna dikkat çeken Tuncay, "Şimdi konuşmuyorum çünkü Fenerbahçe’nin 100. yılında takıma zarar veririm" dedi. Özel yaşamı ile ilgili medyada çıkan haberlere değinen milli futbolcu, "Bu tartışmaları bitirmek benim elimde değil. Benim Azra Akın’la çıktığımı yazıyorlar. Samandıra’nın etrafına tel örgü çekilse yine yazacakları söylenmişti, nitekim yazıldı. Oysa ben bir şey yapmıyorum. Takımımın başarısı için çaba harcıyorum" dedi.

Fenerbahçe’nin 100. yılında takıma, kulübe zarar gelmemesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini savunan yıldız futolcu, "Ama 101. yıl için tekliflere açığım. Ben Barcelona’nın alacağı kadar büyük futbolcu değilim ama kesinlikle kendime güveniyorum. Gidip de başarısız olup gelenler var ama oralarda kalanlar da var. Benim için onların durumu önemli" diye konuştu.

Özel yaşamına çok dikkat ettiğini vurgulayan Tuncay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Samandıra’da yaşamaya devam"

"Formumu hep üst düzeyde tutmak için ne gerekirse yapıyorum. Oyun oynamıyor kitap okuyorum. Her futbolcu gibi, play station oynamayı bilmiyorum. Torna Tesfiye Teknik Lisesi mezunuyum. Tornacı olacakken futbolcu oldum. İstanbul’dan ev almayacağım. Samandıra Tesisleri’nde yaşamaya devam edeceğim. Bu sezon ilk yarıyı oldukça iyi bir noktada bitirdik. Takım olarak iyi konsantre olup, aynı ciddiyet içinde çalışmalarımıza devam edersek, sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum."

fenerbahceyle ilgili güncel haberler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ENTERESAN HABERLER