Turkish DoluDolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish DoluDolu

Aradığın Her Sey Burda!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

HERŞEY PARAYLA OLMAZ

YazarMesaj
ilter
Süper Mod
Süper Mod

HERŞEY PARAYLA OLMAZ Empty
MesajKonu: HERŞEY PARAYLA OLMAZ   HERŞEY PARAYLA OLMAZ Icon_minitimePtsi Ocak 08 2007, 00:56

Bir koltuk 2 milyon
Siyah-Beyazlı kulüpte genel kurul öncesi seçim çalışmaları hız kazandı. Listesini büyük ölçüde şekillendiren Başkan Yıldırım Demirören, yol arkadaşlarını paralı işadamlarından seçecek

Yeni yönetim kurulunu belirlemek için Antalya'daki Rixos Otel'de iki haftadır çalışan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören bugün İstanbul'a dönüyor. Yıldırım Demirören, 12 kişilik yeni yönetim kadrosundaki sekiz ismi belirlerken, kalan üç isim üzerinde ise henüz net karar veremedi. Kalan üç ismi İstanbul'da belirleyecek olan Başkan Yıldırım Demirören, en geç bir hafta içinde yeni yol arkadaşlarının isimlerini basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacak.

AKSU İLE ÖNER BANKO

BAŞKAN Yıldırım Demirören, mevcut yönetim kurulundan sadece Murat Aksu ve Kenan Öner'i yeni yönetim kuruluna alacak. Demirören, Sinan Vardar ile Süleyman Eren'i ise yeni yönetim kuruluna dahil etmeyecek. Başkan Yıldırım Demirören, Sinan Vardar'ın yerine, şu anda Altyapı Komitesinin Başkanı olan Seyit Ateş'i yönetim kurulu kadrosuna düşünüyor. Ateş, yine altyapıyla ilgili çalışmaları takip edecek. Yıldırım Demirören, Antalya'da büyük ölçüde şekillendirdiği yönetim kurulu kadrosunda altı yeni üyeye şans tanıyacak. Levent Erdoğan, Ethem Sancak, Celal Kolat, Behçet Ümitlen, Seyit Ateş ve Ertunç Soğancıoğlu, büyük ihtimalle Demirören'in yeni dönemdeki yol arkadaşları olacak. 'Paralı yönetici arıyorum' diyerek yola çıkan Yıldırım Demirören, bu altı isimden adam başı 2 milyon dolar sözü aldı. Beşiktaş Kulübü'nün kongresi 21 Ocak'ta yapılacak. Eğer çoğunluk sağlanamazsa kongre 28 Ocak tarihine ertelenecek.

Başkanların transfer pazarlığı

BAŞKAN Yıldırım Demirören, dün akşam Antalya Rixos Otel'de, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile bir araya gelerek akşam yemeği yedi. Futbol Federasyonu ile ilgili konuşmaların ardından Demirören, Kızıl'a Bekir'i transfer etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Kızıl, bu teklifi yönetim kurulunda değerlendirmeye alacaklarını, ocak ayında olmasa bile sezon sonunda Bekir'i Beşiktaş'a vereceğine dair söz verdi. Bekir'in sözünü alan Demirören, Albayrak'tan da Symek'i istedi. Trabzonspor Başkanı'nın Symek'e karşılık Kleberson, İbrahim Akın ve Ali Güneş'i istemesi geceye damgasını vurdu.

Kazancı'dan şaşırtan teklif

Başkan Demirören'in yönetimine girmek için, 20 milyon dolar önerdi ve ikinci başkanlığı istedi

AKSA Jeneratörleri'nin sahibi ve Beşiktaş'ın eski başkan adaylarından Mehmet Kazancı'nın, Başkan Yıldırım Demirören'e yönetime girmek için 20 milyon dolar teklif ettiği iddia edildi. Mehmet Kazancı'nın 20 milyon dolar karşılığında Yıldırım Demirören'e 'Siz başkan olun. Ben ikinci başkanlık yapayım. Murat Aksu da Futbol Şube Sorumulusu olarak görevine devam etsin' dediği ileri sürüldü. Başkan Demirören'in de bu teklifi düşünmek için süre talep ettiği öğrenildi. Mehmet Kazancı, daha önce Serdar Bilgili, Nevzat Demir ve Erol Kaynar ile başkanlık için adaylığını koymuştu. Ancak bu yarışı işadamı Serdar Bilgili kazanmıştı.

HERŞEY PARAYLA OLMAZ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-