Turkish DoluDolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish DoluDolu

Aradığın Her Sey Burda!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

seçin beyenin kafanıza göre

YazarMesaj
bed_trip

seçin beyenin kafanıza göre Empty
MesajKonu: seçin beyenin kafanıza göre   seçin beyenin kafanıza göre Icon_minitimePtsi Ocak 08 2007, 23:25

Seni ne kadar seviyorum biliyormusun? söz veripte tutmadıgın günler kadar, beni beklettigin saniyeler kadar,bana sevgiyle bakmadığın an kadar,uykularımı kaçırdığın geceler kadar,sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğini zalim...
--------------------------------------------------------------------------
Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın ve tek başına yaşanamayacak kadar özeldir.
Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm.
Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..
Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...
Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim..
Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?
Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin..
Seni dünler için sevmedim.dünler yaşanıp bitti.seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek.seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ..
Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım.
Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.
Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.
Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.
Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.
Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.
Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.
Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse...
siz aşıksınız...
Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.
Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!
Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...
Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım.
Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..
Bazı insanlar hayalleriyle bazıları sevgileriyle yaşarlar, sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlarıyla hayallerine ulaşır.
Avucun arasına bir yürek bıraktım ister bir kenara kaldırıp atarsın ister kendi yüreğinin üstüne koyar her zaman seninle olacağını hatırlarsın.
--------------------------------------------------------------------------Sen güllere özenme güller sana özensin .Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar Ö Z E L S İ N
Aşkım seni o kadar çok seviyorum ki bu sevgiyi kağıtlar , kalemler ,boş sayfalar ,sigara dumanları , boş duvarlar ve beni bu güne kadar tanıyan her kez anladı..bir de sen anla aşkım seni çok seviyorum.
Ben hergece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere rüzgar olup esiyorum sessizce sen uyurken yüreğim geliyor üstünü örtmeye bensizken üşürsün diye...
Yokluğuna dayandım.sensizde sabah oldu. sensizde mevsimler değişti. ama dudaklarımla gülsemde gözlerimle gülmeyi unuttum sayende.
Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan. Hayatta sadece bir kez görülebilen harika bir rüyasın sen.
Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler..
Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.
Sensiz yorgun ve bezgin sürüklenip gidiyorum,tattığım zevkler bile beni avutacağı yerde,ayrılığın acısını daha da arttırıyor,biz herşeyde birbirimizin yarısı idik;şimdi ben senin payını çalar gibi oluyorum..
Bir gün daha doğdu sonsuz umutlar taşıyan eşsiz duygularla..umarım bu günde gelecek güzel günlerin habercisidir.
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Günün en tatlı esintiyle bir yudum sevgi gönderiyorum, pencereni aç, al onu içeriye, içine çek ve kalbinin en kuytu köşesinde benim için sakla...
Nasıl uzaktaki yıldız parlak geliyorsa insana,uzakta olduğum için tutkunum sana,hani en güzel aşklar imkansız gelirya insana imkansız olduğun için gülüm aşığım sana..
Seni her özlediğimde gökten bir yıldız eksilseydi gökyüzü kapkaranlık olurdu.
Bir deniz düşün susuz, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uykusuz. bir yürek düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, bir de beni düşün sensiz...
Bu güzellik. bu zeka. bu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir arada toplamış. eeee benden çok bahsettik senden naber...
Sana karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, çiğdemin neşesini, lalenin gururunu, menekşenin tevazusunu, gülün saadetini versem bana ne dersin..?

___Geç değil tek bir günün bile kalsa, sabahın ilk ekmeğini alıp bir dost kapısı çalmaya, taşa toptağa ağaca daha dikkatli bakmaya, Yine de geç değil hayır yerine evet demeye, yaşamaya istersen yeniden başlamaya, geç değil, Seni seviyorum bir tanem geç değil bunu anlamaya...

___Ben senin yüzüne değil o güzel saf kalbine aşık oldum.Benimle çıkar mısın???

___Seni görünce kalbimin duracağını hissediyorum, ama bırakıp gidemiyorum
çünkü seni seviyorum, Benimle çıkar mısın sevgilim...

___Bir hırsız aranıyor! Adı:aşkım soyadı:sevgilim saklandığı yer:kalbim adres:aşk bir edebiyat caddesi seni seviyorum mah. no:sen ve ben kat:niah masası...

___Senlikorgibi tatlı, tekila gibi çarpıcı, viski gibi asıl, konyak gibi sıcak, şampanya gibi özel, şarap gibi tutkulu, malubu gibi egzotik, kokteyl gibi muhteşemsin...

___Aşkım altındır tartıya gelmez, ne biter ne tükenir ne rengi kararır.Hesaba kitaba gelmez, değeri düşmezz...

___sesiz yaşamak bana haram gülüm, sensiz geçen her güne hesap soracağım bu da yetmesse gülüm önünde diz çöküp ağlayacağım...

___Kendim için bişey istiyosam namerdim; Allahım anneme güzel bi gelin nasip et...

___Sevgi değer vermesini bilmektir...Sevgi sevdiğini özlemektir...Sevgi birlikten sevinç duymaktır...Sevgi onu kalbimde hissetmektir...Seni çooo..k özledim aşkım...!

___Güllerin hepsi güzeldir ama senin kadar değil, seni herkes sevebilir ama benim kadar değil...

___Hayatta yaşanan en acı şey aşkım diyerek birleşen ellerin elveda diyerek ayrılmasıdır...

___Sana duygularımı sözlerleanlatamam benim için sen varsın başkasın tanımam canım benim seni sevmeye devam...

___Eğer birgün yalnız kalırsan beni hayal et hemen yanına geliirm üzüldüğün zamanlar sana teselli veririm...

___Yağmur toprağa toprak suya çiçek kelebeğe kavuştu, ben sana ne zaman kavuşacağım....

___Rüyama giriyorsun uyuyamıyorum, hayallerimden gitmiyorsun. Sevmediğini biliyorum ama vazgeçmiyorum, deli edeceksin beni...

___Düşlerim vardı görmekten korktuğum, hislerim vardı söylemekten korktuğum, şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum, şimdi sen varsın kaybetmekten korktuğum...

___Sabah kahvaltı yerine seni düşünüyorum...öğlen yemek yerine seni düşünüyorum...akşam yemek yerine seni düşünüyorum gece uyuyamıyorum çünkü açım...

___Düşün garip gecelerini bu şehrin, düşün yalnızlıklar içinde beni, hani bir resmim kalmıştı sende, onu olsun yalnz bırakma emi...

___Bütün sevgileri atıp içimden varlığımı yalnız ona verdim ben, el verir ki birgün bana derinden ta derinden bir gün bana gel desin...

___Gökyüzünde milyonlarca yıldız var, Hepsi birbirinden uzak sen de bana uzaksın.Ama gözlerimi kapattığımda kirpiklerimin ucundasın...

___Hüzün yıldızları parlıyor gökyüzünde bu gece yine yanıyorum, oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, seni yokluğunu o güzel gözlerini, herşeyi özlüyorum...

___Aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım...

___Aya her baktığında beni hatırla, gözlerin yıldızlara takılırsa gözlerine baktığımı unutma, bir yaprak düşerse avuçlarına ellerimdir sakın bırakma...

___Ayrılık küçük sevgileri öldürür, büyük sevgileri ise güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi...

___Gül bahçesinde geçse de ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm sen koklamak olsa da ölüm ölmeye değer be gülüm...!!!

___Güzelim seni güzel olduğun için sevdim ama sen sevdikçe güzelleştin...

seçin beyenin kafanıza göre
1 sayfadaki 1 sayfası