Turkish DoluDolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish DoluDolu

Aradığın Her Sey Burda!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Berber

YazarMesaj
misscetmen

Berber Empty
MesajKonu: Berber   Berber Icon_minitimeÇarş. Ocak 10 2007, 19:49

Günün birinde berber Fikret Usta'nın kapısı açılır... İçeri giren muşteri, Aziz Yıldırım'dır. Fikret Usta bir çırpıda saç sakal tırasını btiriverir ve ücreti ödemek isteyen Yıldırım'a

"Aaaa, olur mu? Siz koskoca Fenerbahçe Kulübünün başkanısınız...Sizden para almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der.

Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, kapının önünde koca bir
paket ve pakete iliştirilmiş bir zarf bulur...Pakette 15 adet sarı-lacivert forma, zarfta ise 15 adet 100 dolarlık banknot vardır...Mutlu mutlu kafasını iki yana sallar ve
ekler:

Ne gereği vardı?

Aradan birkaç gün geçer, dükkanın kapısı açılır.. içeri giren YILDIRIM DEMİRÖREN 'dir...

Fikret Usta bir cırpıda saç-sakal tırasını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen DEMİRÖREN' e

"Aaaa, olur mu? Siz Beşiktaş'ın başkanısınız... Sizden para almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der.

Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, kapınınönünde küçük bir paket ve pakete iliştirilmiş bir zarf bulur...Pakette 15 adet BJK rozeti, zarfta ise 15 adet birer YTL'den toplam 15 YTL vardır... Mutlu mutlu kafasını iki yana sallar ve ekler:

Ne gereği vardı?

Aradan birkaç gün daha geçer, dükkana ÖZHAN CANAYDIN gelir. Fikret Usta bir cırpıda saç sakal tırasını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen CANAYDIN'a "Aaaa, olur mu?Siz UEFA şampiyonu olan Galatasaray'ın başkanısınız... Sizden para
almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, dükkanın önünde 15 Galatasaray yöneticisi sıra beklemektedir...

Berber
1 sayfadaki 1 sayfası