Turkish DoluDolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish DoluDolu

Aradığın Her Sey Burda!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

BEŞİKTAŞ DEFTERİ AÇIK

YazarMesaj
ilter
Süper Mod
Süper Mod

BEŞİKTAŞ DEFTERİ AÇIK Empty
MesajKonu: BEŞİKTAŞ DEFTERİ AÇIK   BEŞİKTAŞ DEFTERİ AÇIK Icon_minitimePerş. Ocak 11 2007, 18:15

Çaykur Rize ile yeniden yolları buluşan ve büyük hedefler için el sıkışan Rıza Çalımbay, gönlündeki Beşiktaş defterinin hala açık kaldığını açıkladı

Eski emektar futbolcumuz, Ç.Rize'nin teknik direktörü Çalımbay: "Beşiktaş’tan ayrıldığım için çok üzgünüm, fakat bu ortamda ayrıldığım için de pişman değilim" diyen tecrübeli hoca, "Ben en güzel mutlulukları Beşiktaş’ta yaşadım. Bir daha orada "Rıza" olmak peşinde değilim. Önemli olan bu güzellikleri yaşadığım yere antrenör olarak kazandıracağım başarılarla vefa borcuma ödemek" dedi.

Türk futbolunun simgesi kulüplerden Beşiktaş’ta siyah-beyazlı formayı en fazla taşımış futbolcu olarak taraftarın kalbinde ayrı bir yerin sahibi Rıza Çalımbay ile Antalya’da kamp döneminde Superspor.com ekibi keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Tigana Türk olsaydı, aynı desteği görür müydü?
- Hayır! Şu ana kadar 100 kere gönderilmişti.
Beşiktaş defterini kapattınız mı?
- Hayır, Kapatmak ne kelime...Beşiktaş defterini açtım . Açık ve öyle duruyor!..
Superspor.com Rıza Çalımbay'a tüm merak edilenleri sordu, samimi cevaplar aldı.

BEŞİKTAŞ DEFTERİ AÇIK
1 sayfadaki 1 sayfası