Turkish DoluDolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish DoluDolu

Aradığın Her Sey Burda!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

A.Q BEN BÖYLE HOCANIN

YazarMesaj
ilter
Süper Mod
Süper Mod

A.Q BEN BÖYLE HOCANIN Empty
MesajKonu: A.Q BEN BÖYLE HOCANIN   A.Q BEN BÖYLE HOCANIN Icon_minitimeCuma Ocak 12 2007, 19:02

Küçük de olsa…’

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Almanya’nın Kicker dergisine yaptığı açıklamada, “Eğer sakatlık yaşanırsa, Fenerbahçe ile başa çıkamayız. Küçük de olsa şampiyonlTakım çok yaşlıydı’
Kara Kartal’ın tartışılan hocası Jean Tigana, Alman Kicker dergisine konuştu. Beşiktaş’ın zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Fransız teknik adam, “Takımın başına geçtiğimde çok yaşlı ve liderin 25 puan gerisinde bir ekiple karşılaştım. Bu sezonla birlikte yeni bir başlangıç yaptık. Genç futbolcuları renklerimize bağladık, heyecanını kaybetmiş olanları gönderdik. Kadromuzda çok yetenekli oyuncular var” ifadesini kullandı.uk şansımız var” dedi.

Sakatlık yaşanırsa...’
‘Beşiktaş’ta çok yavaş da olsa bir gelişme var’ diyen tecrübeli çalıştırıcı, “Futbolcularım temel eğitimlerini bu yaşa kadar almamışlardı. Şimdi hepsi toparlanıyor. Fenerbahçe’ye oranla kısıtlı bir ekiple çalışıyoruz. Ligin ilk yarısında sakatlıklardan kurtulamadık. Eğer ikinci devrede de önemli futbolcularımızdan yararlanamazsak, liderle başa çıkamayız. Ancak küçük de olsa ligde şampiyonluk şansımızın bulunduğunu düşünüyorum” dedi.

‘Gençlere şans tanınmalı’
Ay-Yıldızlı formayla büyük başarılar elde eden futbolcuların yaşlandığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Türkiye’de yeni bir neslin ortaya çıkması şart. Büyük organizasyonlarda başarılı olmanın sırrı genç nesle şans tanımaktır. Süper Lig; İspanya, İtalya gibi Avrupa ligleriyle aynı düzeyde değil. Buradan ayrılacağım söyleniyor ancak Beşiktaş’ta çok mutluyum. İstanbul’da kendimi çok iyi hissediyorum” diye konuştu.
KAYNAK:FANATİK

ARKADAŞLAR ŞU ANA KADAR HEP ARKASINDA DURDUĞUMUZ TİGANA YİNE SAÇMA BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ A.QUN ÇOCUĞU KADROYU YENİLETTİ HALA LAGALUGA YAPIO

A.Q BEN BÖYLE HOCANIN
1 sayfadaki 1 sayfası