SevmiyormSaatinSesiniAkmasnDursunZamanHerşeynBiÖncesiVeSonrasıVardrDerlerYaYalanSendenÖnceVardmAmaSendenSonraOlmayacağmİnan
Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsan aldırmıyorum niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum
HasretinÖldürdüBeniGecelerÇaresizŞimdiBirYağmurDamlasıGelirKonarDudaklarımaSessizSöylemişmiydimHasretnÖldürdüBeniHİçSebepsiz
unuttklarnı anmsa kaybettysn git bul kırdysn af dile kırıldysn affet seviyosn söle çünkü birdaha bu dünyaya gelmeyeceksin
sınırların ötesinde, sessizliğin gölgesinde, yanlızlığın liman kentinde, dert kuyusunun en dibinde, yüzüne düşen gölgede, kabusunun en karanlık yerinde, hissetmesen de yanındayım
aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
Yitirdiğin her şey de kazandığın bir şey var, kazandığın her şey de biraz yitirdiklerin, bu yüzden birileri hep ısınıp dururken senin dinmez üşümelerin.
Bir zamanlar neşem vardı... Hayata gülen gözlerim , güzel konuşan dilim , herkese sevgiyle yaklaşan bir kalbim vardı !.. Ama şimdi ne neşem, ne gülen gözlerim, ne sevgiyle yaklaşan kalbim var! Yalnızca ağır sözlerim , nefretle bakan gözlerim , kin dolu bir yüreğim var!
Düşünüyorum da bazen seni sevdiğimden daha çok seviyorum, seni seviyor olmamı ve bazen de seni seviyor olmamdan daha çok istiyorum benim olmanı!
Korkum sevmek değil, korkum sevip de ayrılmak, korkum kurşun yemek değíl, korkum kalleşçe vurulmak, korkum ölüm değil, korkum sizler tarafından unutulmak.
İlkinde başaramadıysan bir daha dene! Sonra bir daha… Bir daha… Sonra vazgeç salaklığın alemi yok
Hani insan ağlamak ister, gözlerinden yaş gelmez. Hani gülmek ister, yürekten gülmez. Hani birini bekler, o hiç gelmez. Hani onu sever de hiç söyleyemez tam söyleyeceği zaman da o başkasını sever ya İşte o zaman insan ölmek ister de ecel gelmez
Hani insan birini beklr gelmz hani onu sevrde söleymz tam söylcği zaman o başksnı sever ya işte ozamn insan ölmk ister ecel gelmz
Zor geldi ayrılık alışamadım
hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni
HiÇ ÖzLeMeDiĞiM KaDaR ÖzLüYoRuM Bu ArALaR SeNi
bana seni seven bi kalp bile bırakmadın
kopan bir ipe sımsıkı düğüm atarsan ipi en sağlam yeri artık bu düğümdür ama ipe her dokunuşunda canını acıtan yine bu düğümdür
uzun bir tartışma her iki tarafında haksız olduğunun delilidir
geç farkına varıyor insan taşın sert olduğunun kimi zaman...
erkeklerde yalan çok sevmeye gelince yürek yok
yolun başındaymışm meğer
Demek gidiyorsun yar
Çırpınışlarım boşuna
Bavuluna kalbimi koydum
Açtığında şaşırma
Geri göndermeyi düşünme
Bunu kendisi istedi
Yarım bir kalbin yeri
Diğer yarısının yanıdır dedi
Anlıyacağın gibi oda beni terk etti
Bedenim çırıl çıplak
Karlar yağıyor üzerime
Bir yolun başındayım
Gitmek istiyorum , gidemiyorum işte
Yoruldu yüreğim nasıl güç toplar.
Ben susam o durmaz çığlıklar atar
Siz söyleyin bana hangisi kolay
Kalmak istiyorum, kalamıyorum
Kaçmak istiyorum, kaçamıyorum
YorulduYüreğimNasılGüçToplarBenSussamODurmazÇığlıkAtarSizSöyleynHangisiDahaKolayKalmakİstiormKalamıormKaçmakİstiorumKaçamıorm
Gün olur herşey silinir
Gün olur yeni baştan dizilir
Gün olur gemiler geçer
Gün olur daralır boğazım düğümlenir
Değermi söyle değermi
İnsan böyle bırakıp gidermi
Savrulurken rüzgarda tutunacak bir dal bulsam
İçime bir güneş doğsa derin uykulardan uyansam
Sen geçsen aklımdan çıldırsam pişman olsam
Ellerin artık çok soğuk buz gibi bırak git çek ellerini
BenimSevgimMutluEtmesHerkesiBenÇokAyrılıklarYaşadımOyüzdenBitişikYazdımHerşeyi...
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır
Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider
Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........
Kusursuz olsaydık baskalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdık...
Sensiz sabah olmuor uyanıyorum ansızın sensiz gün doğmuyor yalnızım çok yalnızım
SEnSiz SaBah OLmuYoR UyaNıYoRum AnSıZın SeNSiz GüN DoĞMuYor YaNLıZıM ÇoOoK YaNLıZıM
Hani insan birini beklr gelmz hani onu sevrde söleymz tam söylcği zaman o başksnı sever ya işte ozamn insan ölmk ister ecel gelmz
PaSLı BiR YaNLıZLıKTı aVuÇLaRıMDa… aRDıMDa BiR YüReK YüKü RüZGaR… Ne ZaMaN SeVMeYe KoYuLSaM, DoĞRuLuP ÇoĞaLDı AyRıLıKLar…
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı