Turkish DoluDolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish DoluDolu

Aradığın Her Sey Burda!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Mod Başvurularınızı bekliyorum

5 posters
YazarMesaj
Tam1Pıch
Admin
Tam1Pıch

Mod Başvurularınızı bekliyorum Empty
MesajKonu: Mod Başvurularınızı bekliyorum   Mod Başvurularınızı bekliyorum Icon_minitimeÇarş. Ocak 03 2007, 14:43

Arkadaşlar Başvurularıızı Önce değerlendirip Daha sora Sonucu Sizelere Bu Bölüden Bildireceğim!
https://doludolu.yetkinforum.com
cooker

cooker

MesajKonu: Bende mod olabilirmiyim??   Mod Başvurularınızı bekliyorum Icon_minitimeÇarş. Ocak 03 2007, 18:36

eğlence bölümünün mod u olmak istiorummm
ilter
Süper Mod
Süper Mod

MesajKonu: D   Mod Başvurularınızı bekliyorum Icon_minitimeCuma Ocak 05 2007, 00:46

YA BEN İLK ÖNCE GÖZTEPEYALI DİYE Bİ BOLUM AÇILMASINI İSTİYORUM BİDE Bİ UYE OLCAK O BOLUM AÇILINCA 10-15 KİŞİDE TOPLAR EN AZ O KİŞİ MODERATÖR OLSUN GÖZTEPEYALI BÖLÜMÜNDE
ProgramBendenSorulur
Mod
Mod
ProgramBendenSorulur

MesajKonu: Geri: Mod Başvurularınızı bekliyorum   Mod Başvurularınızı bekliyorum Icon_minitimeSalı Ocak 09 2007, 19:41

Admin Arkadaş Mod Olmak İstiyorum.Bilgisayart Bölümü Açılsın Orayla Alakalı Bi Mod Olursa Sevinirim Hemde Program Olursa XXX Sevinirim Very Happy
misscetmen

MesajKonu: Geri: Mod Başvurularınızı bekliyorum   Mod Başvurularınızı bekliyorum Icon_minitimeCuma Ocak 12 2007, 18:46

mod olunca o bölümde ki herşeyi biz mi ekliyoruz Question

Mod Başvurularınızı bekliyorum
1 sayfadaki 1 sayfası